Gaziantepspor Konyaspor Maç Tahminleri 27 Ağustos 2010

Gaziantepspor Konyaspor Maç TahminleriSpor Toto Süper Lig’e ilk iki haftada aldığı golsüz beraberliklerle başlayan Gaziantepspor, ligin üçüncü haftasında kendi sahası Kamil Ocak Stadyumu’nda cuma akşamı saat 21:00’da Konyaspor’u konuk ediyor.

İlk hafta bu sahada Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldıktan sonra Ankara’ya Gençlerbirliği deplasmanına giden Gaziantepspor yine aynı skorla berabere kalarak iki haftada iki puan toplamıştı.

Konyaspor ise son şampiyon Bursaspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olduktan sonra, geçen hafta kendi sahasında ligin dişli ekiplerinden Eskişehirspor’u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

GaziantepsporKonyaspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Tolunay Kafkas’la yeniden yapılanmaya giden ve öncelikle maçları kaybetmemeyi düşünen bir anlayışla sahaya çıkan Gaziantepspor ligde henüz golle tanışamadı. Benzer bir oyun yapısına sahip olan Konyaspor da maçlarda öncelikle kaybetmemeyi düşünüyor. Antep deplasmanında da ilk düşünceleri bir puan olacaktır. Ayrıca güçlü fiziğiyle dikkat çeken yabancı forvetleri Lietava bu maçta sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Gaziantepspor’da ise cezalı oyuncu bulunmuyor.

Her iki ekip açısından da sezon başında toplayabildikleri kadar puan toplamaları ilerleyen haftalarda kızışacak lig yarışı açısından çok önemli. Gaziantepspor Tolunay Kafkas’la yeniden yapılandı, Konyaspor ile Süper Lig’e çıktıktan sonra birçok yeni transfer yaptı. Bu bakımdan iki takımın da oyun yapıları henüz oturmamış durumda ve aldıkları her puan onlar için artı olacak.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, orta saha mücadelesi şeklinde geçecek biraz da sıkıcı bir maç bekliyorum. Gaziantepspor iki beraberlikten sonra artık ilk galibiyetini almak isteyecektir, bunun için de kendi saha avantajlarını kullanmaya çalışacaklar. Konyaspor ise yine defansif bir anlayışla sahaya çıkıp öncelikle bir puanı sağlama almaya çalışacak. Bu bakımdan ilk olarak tahminim toplam gol 2.5 altı seçeneği olacak. Eğer Konyaspor rakibini orta sahada kilitlemeyi başarırsa karşılaşmayı beraberliğe götürebilirler. Ancak yine de Gaziantepspor’un ne yapıp edip rakip kilidi açmayı başaracağını ve sezonun ilk üç puanıyla bu maçta tanışmayı başaracağını düşünüyorum. İkinci seçimim de Gaziantepspor’un galibiyeti olacak.

Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir