Kayserispor Karabükspor Maç Tahmini 20 Ağustos 2010

Kayserispor Karabükspor Maç TahminiSpor-Toto Süper Lig’in ikinci haftasının açılış maçında Kayserispor ile Karabükspor cuma gecesi saat 21:00’de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Geçtiğimiz sezonu 8. sırada bitirerek beklentilerin biraz da olsa altında kalan Kayserispor, yeni sezona Trabzonspor, Glasgow Rangers ve Ajax’ın eski yıldızı Gürcü Şota’nın teknik direktörlüğünde girmiş ve ilk hafta ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

KayserisporKarabükspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Spor-Toto Süper Lig’in çiçeği burnunda ekiplerinden Karabükspor ise ilk hafta kendi sahasında oynadığı maçta Manisaspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Gürcü defans Amisulasvhili, Arjantin’li forvet Santana ve Brezilyalı genç yıldız Moritz gibi oldukça iyi transfer yaparak sezona başlayan Kayserispor, Şota önderliğinde bu yıl eskiye nazaran çok daha hücumu düşünen bir ekip olarak karşımıza çıkacağa benziyor. Bunu da her takım için oldukça zor bir deplasman olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk hafta kazanmayı başararak gösterdiler. Karabükspor ise gücü oranında ligin diğer takımlarına kafa tutmaya ve Spor-Toto Süper Lig’de kalıcı olmaya çalışacak. Sezona da üç puan alarak iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyebiliriz, Nijeryalı genç golcü Emenike de Bank Asya 1. Lig’den sonra Spor-Toto Süper Lig’in de çok konuşan forvet oyuncularından biri olacak gibi görünüyor.

Karşılaşma için tahminlerimize gelince, Kayserispor her zaman evinde tehlikeli ve kendi sahasında ligin en az maç kaybeden ekiplerinden biri olmuştur. Bunu bu yıl da sürdürmeye çalışacakları kesin. Karabükspor için ise ilk amaç lige kalmak olacak, dolayısıyla deplasmanlarda toplayacakları her puan onlar için altın değeri taşıyor. Ancak bu maç için onlara pek şans vermiyorum. Kayserispor hücuma daha yatkın futboluyla ve yıldız oyuncularıyla karşılaşmayı kazanmayı bilecektir. Haftanın bankolarından biri olarak değerlendirebilirsiniz. Daha yüksek oran peşinde koşanlar, Kayserispor’un handikaplı galibiyetine veya maçın toplam gol 4-6 aralığında biteceğine de oynayabilirler.

Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir