Uruguay Fransa İddaa Maç Tahminleri

Uruguay Fransa Tahminleri2006 Dünya Kupası ikincisi Fransa, cuma günü gruptaki ilk maçında Uruguay ile karşı karşıya geliyor. Hazırlık karşılaşmalarında ortaya koyduğu futbol ve aldığı başarısız sonuçlarla, Fransız medyasının ve halkının tepkisini toplayan Domenech’in ekibi, kupada kendilerini affettirmeye çalışacaklar.

Hazırlık maçlarında denendiği gibi 4-3-3 düzeninde sahaya çıkması beklenen ekipte, Lyon’da sezon boyunca ve milli takımla en son Çin karşılaşmasında hatalı goller yiyen genç kaleci Lloris, takımı Bayern Munich şampiyonlar liginde final oynamasına rağmen son dönemde çok formda görünmeyen Ribery ve Dünya Kupası yolunda son karşılaşma olan İrlanda Cumhuriyeti maçında topu elle düzeltmesi sonucu tepki toplayan ve Barselona’da ilk 11’deki yerini Pedro’ya kaptıran Henry gibi oyuncuların performansları merak konusu.

Grubun bir diğer favorisi Uruguay ise Horozlar’a nazaran daha rahat görünüyor. Öyle ki teknik direktörleri Tabarez, Fransa karşısına çıkacak olan kadroyu açıkladı bile. Muslera, Victorino, Lugano, Godin, Pereira, Pereira, Perez, Rios, Gonzalez, Suarez ve Forlan onbiriyle sahaya çıkacak olan Güney Amerikalıların 4-4-2 düzeninde yer almaları bekleniyor. Savunmada sağlam durmaya çalışarak, Atletico Madrid’li Forlan ve Ajax’lı Suarez gibi iki hızlı ve fırsatçı isimle Fransa karşısında gol bulmaya çalışacaklar. Bu grupta daha önce oynanacak olan Güney Afrika – Meksika karşılaşmasında tarafların yenişememesi halinde, Fransa’dan alacakları puan ya da puanlar gruptan kalifiye olmaları için onları ön plana çıkaracak. Oyun içinde geriye düşmemeleri halinde hücum için herhangi bir riske gireceklerini sanmıyorum.

Her iki takım açısından da turnuvaya iyi başlamak çok önemli olacak. Dolayısıyla iki takımın da maça oldukça temkinli başlayacaklarını tahmin ediyorum. Gruptaki diğer takımlar Güney Afrika ve Meksika’ya oranla daha favori durumda olmaları sebebiyle, ikisinin de birer puana dahi üzüleceklerini zannetmiyorum. Uruguay’ın geride bekleyerek kontra atak oynamaya çalışacak olması ve Fransa’nın hazırlık maçlarında görüldüğü üzere 4-3-3 sisteminde gol bulmakta zorlanması bahissel açıdan ilk olarak 2.5 gol altı seçeneğini ön plana çıkarıyor. Takımlardan birinin erken bir gol bulmaması halinde, seyir zevki açısından sıkıcı ve gol bakımından kısır bir maç izleyebiliriz. 2.5 gol altına verilen oranın düşüklüğünü göz önüne aldığımızda ve her iki tarafın da maça temkinli başlayacağını düşündüğümüzde ise ilk yarı 0 da denenebilecek bir başka seçenek olarak göze çarpıyor.

Karşılaşmanın skoru için tahminim ise 0-0.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir