Cesena Milan Maç Tahminleri 11 Eylül 2010

Cesena Milan Maç Tahminleriİtalya Serie A’da ilk haftanın ardından, milli maçlar nedeniyle ara verilmişti ve bu hafta tekrar lige dönüyoruz. Ligin ikinci haftasında, Serie A’nın yeni ekiplerinden Cesena, ligin güçlü ekiplerinden Milan’ı ağırlıyor ve karşılaşma 11 Eylül Cumartesi saat 21.45’te Dino Manuzzi Stadyumu’nda oynanacak.

İtalya Serie A’ya bu sene katılan Cesena, lige iyi sayılabilecek şekilde başladı. İlk maçını geçen sene şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan Roma ile oynayan Cesena, maçtan 0-0lık beraberlikle ayrılmayı başardı. Böylece 1 puana ulaşan Cesena, 1 puanlı olan 8 takımdan biri oldu.

Milan ise geçen sene şampiyonluk yarışından erken kopup Serie A’yı 3. bitirmesinin ardından, yaptığı transferlerle birlikte bu sezona oldukça hızlı başladı. İlk maçında Lecce’yi konuk eden Milan, Pato’nun iki, Thiago Silva ve Filippo Inzaghi’nin golleriyle maçtan 4-0 galip ayrılarak, lige harika bir başlangıç yaptı.

Cesena lige yeni katılmış olmasına rağmen, sürpriz bir şekilde kadrosunda pek değişikliğe gitmeyerek, transfer sezonunu sadece iki transferle kapattı. Liverpool’dan Diego Cavalieri ve Bologna’dan Stephen Appiah’ı kadrosuna katan Cesena, kadrosundakileri tutarak ufak değişikliklerle Serie A’ya giriş yaptı.

Milan ise geçen sene şampiyonluktan erken kopmasının ardından, büyük transferlere imza attı. 3 Genoa’lıyı kadrosuna katan Milan, Kaladze’yi de Genoa’ya gönderdi. Genoa’dan Marco Amelia, Socratis Papastathopoulos ve en önemlisi, Afrika Dünya Kupası’nda Gana’nın yıldızı Prince Boateng’i transfer etti. Bunun dışında Barcelona’dan Zlatan Ibrahimovic’i satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralayan Milan, son olarak da Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ilgilendiği bilinen Robinho’yu 18 Milyon Euro’ya renklerine bağlamayı başardı.

Cesena şok bir şekilde Roma ile deplasmanda berabere kalmayı başardı ama Milan karşısında da aynısını yapması gerçekten zor. Milan’ın Lecce’yi ezdiğini düşününce Cesena her ne kadar kendi sahasında oynayacak olsa da çok fazla şansı olmayacak gibi görünüyor. Bana kalırsa Milan yine rahat bir maç oynayarak, yeni transferleri ile birlikte güzel bir galibiyet alacaktır.

Maç yine bol gollü geçecek ve bu sefer de Milan 3-0 kazanacaktır. Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir