Fenerbahçe Antalyaspor Maç Tahminleri 15 Ağustos 2010

Fenerbahçe Antalyaspor Maç TahminleriMerakla beklediğimiz Spor-Toto Süper Lig’in ilk hafta maçları geldi çattı. Geçtiğimiz sezon trajik bir şekilde şampiyonluğu son hafta Bursaspor’a kaptıran Fenerbahçe, Pazar akşamı saat 21:45’te Antalyaspor ile Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezonun son maçı olan Trabzonspor karşılaşmasında alınan ceza nedeniyle, Antalyaspor maçı seyircisiz olarak oynanacak.

Şampiyonlar Ligi elemesinde Young Boys karşısında alınan başarısız sonuçlardan sonra, takımının başında ilk kez bir lig karşılaşmasına çıkacak olan teknik direktör Aykut Kocaman açısından da Antalyaspor karşılaşması büyük önem taşıyor. Alınacak bir kötü sonuç Kanarya’da suların daha da kaynamasına sebep olacak.

FenerbahçeAntalyaspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek için tıklayın!

Geçtiğimiz yıl Mehmet Özdilek’in önderliğinde iyi bir sezon geçiren ve ligi dokuzuncu sırada tamamlayan Antalyaspor ise başarısını bu sezon daha da ileri götürmeye ve Avrupa Kupaları’na katılmaya çalışacak. Kadrosundaki oyuncuların büyük çoğunluğunu koruyan ekibin ilk maçının da İstanbul’da ve seyircisiz olması onlar açısından bir avantaj olarak görülebilir, Kadıköy’den puan veya puanlarla dönerek lige iyi bir başlangıç yapmaya çalışacaklar.

Maç için tahminlerimize gelince, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezonlarda kendi sahasında seyircisiz olarak oynadığı maçlarda genelde zorlandığını görüyoruz. Young Boys maçlarındaki kötü oyun ve alınan başarısız sonuçlar da takımın ve Kocaman’ın üzerinde bir baskı yaratmış durumda. Dolayısıyla taraftar desteğinden de yoksun olacakları maçta oldukça stres altında olacaklar. Bu stresten olumsuz yönde etkilenirlerse negatif bir sonuçla karşı karşıya kalabilirler. Olası bir kötü sonuç ise takımı bu maçtan sonra gideceği Paok deplasmanına bıçak sırtında çıkarabilir.

Yeni transferlerden Stoch ilk oynadığı Young Boys maçında takıma uyum sağlamış göründü, anca Dia için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Biraz zamana ihtiyacı olduğu görünüyor. Lugano’nun ise bu karşılaşmada takımdaki yerini alması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl bu stadda oynanan maçı Fenerbahçe Santos’un golüyle 1-0 kazanmıştı. Yine zorlu bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum ve maç için ilk tahminim beraberlik olacak. Fenerbahçe’nin ne yapıp edip lige üç puanla gireceğini düşünenler ise oranı yükseltmek için Kanarya’nın bir farklı kazanmasına oynayabilirler.

Betsson bu karşılaşma için size en iyi oranları sunuyor, hemen kayıt olmak için tıklayın!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

1 Cevap

  1. Eren dedi ki:

    fb her zaman en büyüktür bunu anlayın fbli olun fenerbahçe her zaman hırs lı ve golcü isimleride vardır. hırslı olan emre gökan g. ve golcu olan dantelli guiza alex bunlardır. fbli olmanın güzel yolları vardır. bunlar seni hem üzgün hem de mutlu yapıyor. bütün duyguları yaşamak ve görmek bana mutluluk verir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir